CROCHET BLANKET (PĂTURĂ CROŞETATĂ)

Iată un model de pătură croşetată uşor de executat. Folosiţi orice fel de fibre din lână, acryl sau lână sintetică, PNA sau alte materiale pufoase şi bine mercerizate, pentru un efect deosebit. Combinaţia de culori este la îndemâna dvs. Câte cercuri veţi lucra atât de mare va fi păturica. Se pretează pentru toate tipurile de pături care pot fi folosite şi drept şal în zilele friguroase de iarnă.
Pentru a vizualiza imaginile mărite folosiţi programul Picasa Viewer care se obţine free de pe Internet. Salvaţi schema în calculator şi deschideţi apoi imaginea pe care o puteţi mări cât aveţi nevoie.
Puteţi folosi orice fel de combinaţii la pături, croşetând toate tipurile de granny square (pătratul bunicii) sau de cercuri, triunghiuri, hexagoane. Inspiraţia este totul alături de pasiunea de a croşeta.
Dacă aţi făcut piese după modelele de pe acest blog, postaţi-le pe pagina de Facebook pe grupul Crochet la următoarea adresă: http://goo.gl/uiIs3V. Solicitaţi înscrierea în acest grup dacă vă pasionează croşetatul. Puteţi adăuga şi prietenii dvs. cu aceeaşi pasiune pentru lucrul de mână în acest grup.
Spor la treabă.
crochet blanketcrochet blanket pattern
Vizitaţi pentru inspiraţie şi alte modele pe linkurile de mai jos:
Over 1400 Crochet Patterns for All http://goo.gl/NfiAv
Crochet Diagrams http://goo.gl/Ne72vz
Granny Square Crochet http://goo.gl/DPrcvt
Easy Crochet Squares http://goo.gl/z7j6V9

No comments:

Post a Comment

Search This Blog